ONLINE CURSUS: professioneel de TAROT kaarten lezen

In deze face-to-face opleiding met live video calls (dus GEEN opnames) leer je hoe je de tarotkaarten intuïtief en ook bewust kunt interpreteren: zowel de kleuren, symbolen, numerologie en traditionele betekenissen van de kaarten alsook psychologische invalshoeken en tarotlezingen voor dieren worden uitgelegd.

Tarotkaarten lezen is meer dan waarzeggen. De tarotkaarten vertellen je wat je te leren hebt, wat jouw blokkadepunten en krachten zijn en waar je aan kan werken. Je verkrijgt inzicht in je eigen intuïtieve taal en je leert deze te gebruiken en erop te vertrouwen.

De online opleiding:

Voor we de opleiding beginnen, spreken we een moment af om via WhatsApp of Facebook Messenger (live call/ video call) kennis te maken. Dit gesprek is volledig gratis en vrijblijvend, duurt gemiddeld 15 min tot 30 min. Je verkrijgt hier inzichten in mijn opleiding en je kan vragen stellen. Daarna beslis je of je met de opleiding wilt beginnen of niet.

Als je met de opleiding wilt beginnen stuur ik de factuur door en plannen we de eerste les in. Na betaling van de factuur ontvang je voor elke les de benodigde pagina’s van het werkboek via e-mail. Tijdens de video call-lessen bespreken wij de lesstof.

Wij overlopen elke kaart nauwkeurig m.b.t. de symbolen, kleuren, numerologie, intellectuele inhoud van de kaart, de betekenissen voor de persoonlijke groei, voor een dierenlezing en ook voor het waarzeggen. Je leert niet de betekenissen uit je hoofd reciteren, maar je verkrijgt inzichten om vanuit je intuïtieve kracht de kaarten te lezen. De opleidingsformule I is uiterst geschikt voor mensen die al ervaring hebben met mediumschap, channelen van boodschappen, meditatieve oefeningen enz. Kies je voor de online opleidingen met de formules II of III, oefenen wij tussendoor ook bijkomend stukken van de mediumschap en het channeling. Formule III is verrijkt met psychotherapeutische oefeningen en een persoonlijkheidscoaching.

Alle afspraken zijn 7 op 7 mogelijk. Elke les wordt op voorhand ingepland en duurt (naar jouw wens) tussen de 2,5 u en 3,5 u, tot je alle aangekochte uren benut hebt. Het is mogelijk om later nog extra uren aan te kopen. Na de opleiding ben je in staat om met de kaarten aan de slag te gaan en doelgerichte voorspellingen of adviesverlening te doen. Wil je een certificaat, dan is het nodig om in mijn praktijk een examen af te leggen. Het duurt gemiddeld 3 uur en indien je geslaagd bent, stuur ik het certificaat met de post op. Het certificaat en het examen zijn niet in de opleiding inbegrepen. Vragen hierrond beantwoord ik graag persoonlijk.

KOSTEN:

Je kan kiezen uit 3 formules:

  1. 27u online opleiding: strak lesplan met gemiddeld 4u numerologie, kleuren en symbolen (basiskennis), 8u grote arcana, 10u kleine arcana, 5u legpatronen en lezingen oefenen; voorwaarden: veel huiswerk willen doen en kordaat blijven oefenen; incl. afstandsbegeleiding via mail, werkboek zelf uit te printen ………………………………………………………………………................ € 295,00
  2. 36u online opleiding: intense opleiding met gemiddeld 6u numerologie, symbolen, kleuren, technieken mediumschap (basiskennis + extra´s), 10u grote arcana, 12u kleine arcana, 8u legpatronen en lezingen; voorwaarden: openstaan om technieken (mindfulness, trance, channeling enz.) toe te passen in het dagelijkse leven, beetje huiswerk doen en met passie intuïtief willen werken; incl. afstandsbegeleiding via mail, werkboek zelf uit te printen ………………......................................................................... € 369,00

III. 45u online opleiding met personality coaching: gemiddeld 9u persoonlijkheidscoaching op maat (onzekerheid afbreken, zelfvertrouwen opbouwen, inzichten in persoonlijke obstakels, boost voor de spirituele groei en andere onderwerpen – te bespreken op de gratis intake en op maat gemaakte coaching), 6u numerologie, symbolen, kleuren, technieken mediumschap (basiskennis + extra´s), 10u grote arcana, 12u kleine arcana, 8u legpatronen en lezingen; voorwaarden: openstaan om persoonlijk te groeien en om technieken (mindfulness, trance, channeling enz.) toe te passen in het dagelijkse leven, zowel coachingshuiswerk als tarot-huiswerk doen; incl. afstandsbegeleiding via mail en indien nodig via korte video call- of telefoongesprekken, werkboek zelf uit te printen ………………………………………………………………………..…. € 495,00

Extra lessen worden met 45,00 €/ 90 min in rekening gebracht.

ALLE kosten incl. BTW.

Gelieve een set RIDER-WAITE TAROTkaarten aan te schaffen indien je die nog niet hebt. Deze kaarten kosten gemiddeld 15,00 €. Heb je al de traditionele RW-kaarten in huis, des te beter! Je mag natuurlijk ook oude kaarten benutten. De opleiding is enkel op de traditionele versie opgebouwd dus bijvoorbeeld geen Rider-Waite Radiant kopen.

Werkboek: Voor elke les ontvang je alle nodige papieren, je gaat ze zelf uitprinten en ermee verder werken. Alle lessen zijn face-to-face video calls en GEEN vooraf geproduceerde video´s!

VRAGEN & AANMELDING voor een intakegesprek (video call): gelieve een pb aan LEVENSLICHT of een mailtje naar: myhealingconsult[at]gmail[dot]com te sturen.

Docente: Kyra Vanvoorden-Schütz, holistische praktijk my HealingConsult / Levenslicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren