LEVENSLICHT

Levenslicht is het nieuwe, spirituele gedeelte van mijn holistische en psychotherapeutische praktijk “My Healing Consultin 2400 Mol (B).
Op vraag van mijn patiënten help ik nu ook mensen die met spirituele vragen zitten en bied hulp aan diegenen die met (meestal) negatieve energieën kampen.

 

Ikzelf ben reeds 40 jaar met het spirituele bezig,  dit zowel op theoretisch als op praktisch vlak. Tijdens mijn studies psychologie en psychologische therapie mocht ik o. a. ook deelnemen aan parapsychologisch onderzoek en heb hierdoor veel ervaring kunnen opdoen.
Al
snel werd me duidelijk: psychologische therapie en magie liggen vrij dicht bij elkaar.

We creëren onze realiteit zelf, we werken zonder het te beseffen dagelijks met energieën en zijn dus ook in staat ons leven door magie te verrijken.

Spijtig genoeg worden spirituele mensen nog steeds veel te vaak belachelijk gemaakt en door minder spirituele medemensen vaak niet begrepen.
Levenslicht heeft als doel een veilige plaats te creëren waar men antwoorden krijgt op spirituele vragen, waar men over spirituele onderwerpen kan praten en waar men ook kan leren hoe magische handelingen correct te doen. 

 

Mijn familie was niet echt spiritueel.  Een zus van mijn moeder werd sinds het einde van de 2. Wereldoorlog bij familie van mijn grootmoeder in de Verenigde Staten van Amerika grootgebracht. Na haar studies (leerkracht voor talen en kunstonderwijs), werkte mijn tante in een reservaat en werd ze uitgenodigd om aan een sjamanistische inwijding van deze Noord-Amerikaanse indianenstam mee te doen. Na deze ervaring veranderde haar leven enorm en ze werd later in de stam opgenomen als volwaardig lid.
Tijdens mijn kindertijd kwam mijn tante soms naar Europa op bezoek en mocht ik heel veel van haar leren. De grondsteen voor een “ander” leven voor mij was gelegd.
Ik begon op ongeveer mijn 6de levensjaar
met het leren lezen van de tarotkaarten en heb in de loop der jaren niet alleen door andere grootmeesters van de tarot mijn kennis mogen vergroten, maar heb ik ook mijn eigen systemen (de psychologische lezing alsook het dierentarot) succesvol uitgewerkt.

Mijn tienerjaren bracht ik door met het lezen van boeken over energie, magie, hekserij en sjamanisme (er was toen natuurlijk nog geen internet beschikbaar) en werkte als freelance-journaliste voor een muziektijdschrift. Mijn maandelijkse column in dit tijdschrift was, hoe kan het ook anders, een opheldering van magie, hekserij, heidens geloof enz.
Op mijn 26ste, na een bijna-doodervaring door kanker en na mijn psychologische studies en mijn studies ivm klinische alternatieve geneeskunde, werd mijn weg duidelijk.
De wetenschap laten versmelten met het spirituele is soms een handig middel om daadwerkelijk hulp te kunnen bieden.

Inmiddels zijn wij alweer 25 jaar verder en kan ik met zekerheid zeggen: ja, het is perfect mogelijk als academisch afgestudeerde heks gelukkig te leven 😉  


Je kan
bij mij voor deze verschillende spirituele vragen/wensen terecht:

 • spirituele coaching/ adviesverlening
 • Tarot & Lenormand lezingen, psychologische tarot, tarot lezing voor huisdieren
 • pendelen
 • edelsteentherapie
 • huisclearing, persoonsclearing een opheffing van vloeken
 • dierencommunicatie
 • fonoforese
 • reiki, shambhala healing
 • ACT – aura-chakra-therapie

 

OPLEIDINGEN (kunnen als groepsopleidingen of face2face op afstand (online) geboekt worden à klik voor meer info op de gewenste opleiding:

 • Tarot professioneel leren lezen (waarzeggen, persoonlijke groei en dierentarot)
 • Mediumschap
 • De Heksenschool
 • Genezende krachten van de edelstenen
 • Numerologie

 

Honoraria

 

 • Tarot lezing, gemiddeld 1,5u t/m 2u in mijn praktijk “My Healing Consult”: €50,00  ( BTW)

 • Spiritueel advies/coaching, per uur in mijn praktijk “My Healing Consult”: 45,00 ( BTW)

 

 • Energetische behandeling (reiki, shambhala, ACT, fonoforese (stemvorken) d.), vanaf gemiddeld 1,5u t/m 3 u in de praktijk “My Healing Consult”:
                                                                                                                                                            
  vanaf 45,00 tot 90 ,00 (incl. BTW)

 

 • Energetische huisclearing ( alle benodigde materialen): de kosten worden op voorhand afgesproken. Afhankelijk van de oppervlakte van uw woonst liggen de kosten voor een huisclearing gemiddeld tussen 90,00 en 250,00 (incl. BTW). Reiskosten worden aan 0,35/ km berekend en zijn niet inbegrepen in voorvermelde prijs.

 

 • Opleidingen: zie deelnamekosten in de omschrijving van de opleiding (klik op de gewenste opleiding).

 

 

Consultaties: enkel op afspraak, 7/7 mogelijk

mail: myhealingconsult@gmail.com

phone: (+32) 0472 72 31 93

Vragen ivm informatie zijn van harte welkom en altijd vrijblijvend! Stuur gerust een mailtje, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren