ENSOULED ART

Unieke sieraden en woonaccessoires die uitnodigen om te dromen, die je meenemen in fantastische werelden of gewoon rust geven: mijn kleine kunstwerken zijn uniek, stuk voor stuk met veel liefde met de hand vervaardigd in mijn kleine atelier en vertellen elk hun eigen verhaal.

 

Als psychisch therapeut en medium beleef ik elke dag heel bewust de energieën van de ziel, waardoor mijn kunst ook een heel bijzondere energie uitstraalt. Sommige stukken hebben een nogal kitscherig of speels karakter, anderen stralen dan weer kracht, ernst of spirituele groei uit en stimuleren het denken en voelen.

 

Ik maak de meeste mallen zelf en gebruik ze maar één enkele keer zodat het unieke karakter van mijn kunstwerken behouden blijft. Massaproductie is en blijft ongewenst!

Je koopt dus het kunstwerk/ juweel dat op de betreffende foto wordt getoond en je weet zeker dat er géén tweede exemplaar van datgene wat jij aanschafte door mij gemaakt werd. Ik werk voornamelijk met epoxy/ resin, edelmetalen (zilver en enkel op uitdrukkelijke vraag met goud), metalen (koper, geelkoper, alpaca en aluminium), edelstenen en mineralen.

 

Assenhangers en memorabilia:
Op verzoek kan ik ook accessoires en/of juwelen maken met de as, vacht of tanden van uw (overleden) huisdier. Vraag om meer informatie.

 

Zilversmederij, epoxy en andere opdrachten:

Wij bekijken samen uw wens en de mogelijke opties om uw persoonlijk juweel/ woonaccessoire te maken. Bij voorkeur spreken wij hiervoor een live-call af. U ontvangt een kostenberaming en een voorschotfactuur. Na betaling van het voorschot begin ik aan uw opdracht. Wanneer het stuk klaar is en u de foto´s of een video van het resultaat ontvangen hebt, betaalt u de rest van de afgesproken prijs en uw nieuwe favoriete juweel/ woonaccessoire wordt aangetekend met de post verstuurd.

De vverzendingskosten zijn niet in de prijs begrepen en zullen worden verrekend bij de facturatie.

Afhankelijk van de drukte en van uw wensen duurt een opdracht tussen een week en een maand.

 

Bedankt voor uw interesse en ik hoop dat u veel plezier zult hebben aan uw nieuwe favoriete stuk!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren