COACH UP YOUR PET


Dé holistische en gedragstherapeutische praktijk aan huis voor hond, kat én baasje.

Wat kan Coach Up Your Pet betekenen voor u en uw hond(en)?

De door mij, bij u thuis (B of NL), gegeven lessen, omvatten zowel theoretische lessen als praktijk gerichte oefeningen. Elke les duurt gemiddeld 4 uren en wordt volledig afgestemd op de behoeften van u en uw hond(en).

 

Als gedragstherapeute voor mens en hond, werk ik enkel sociaal gericht: zonder straffen.
Stress, het lezen en het begrijpen van de lichaamstaal, het verkrijgen van inzicht in de mentale wereld van de hond volgens hedendaagse wetenschappelijke kennis, het uitzoeken alsook het behandelen van de oorzaak van de problemen, staan in het middelpunt.

Aandoeningen die perfect in meestal 1 bezoek (of hooguit 3 bezoeken, afhankelijk van de casus) kunnen worden opgelost (als de mens zijn volledige medewerking verleent) zijn o.a.:

 • onzekerheid, angst, geconditioneerde paniek
 • agressief gedrag tot werkelijke agressie
 • ontbrekende sociale competenties, resocialisatie
 • ongewenst gedrag als reactie op misverstanden tussen mens en dier
 • stress, alsook door stress veroorzaakte gedragsproblemen zoals: onzindelijkheid, blafgedrag, bijtgedrag, uitvallen, vernielen van voorwerpen, trekken aan leiband, impertinent gedrag naar bezoekers toe, opspringen, voederbaknijd, angstgedrag door harde geluiden, verlatingsangst en andere...

De door mij gebruikte methode omvat het fysieke, mentale en emotionele welzijn van mens & hond.
Na mijn bezoek geef ik gedurende de 4 opvolgende weken bijkomend gratis advies op afstand.
We
werken met door u gemaakte video´s die u naar mij stuurt. Na grondige evaluatie van deze video´s pas ik de verdere training eventueel aan, corrigeer ik eventuele foutjes en verleen ik u bijkomend advies zodat u en uw hond snel vooruitgang maken.

 

Voor elke behandeling:
U stuurt mij vooraf alle informatie betreffende de problemen en/of het ongewenste gedrag en idealiter ook een medisch overzicht van eventuele aandoeningen + medicatie van uw hond om het aangepaste lesmateriaal grondig te kunnen voorbereiden.

Afspraken zijn mogelijk op zowel week-, weekend- of feestdagen. De wachttijd voor afspraken is afhankelijk van de drukte in mijn humane praktijk my Healing Consult.

Maak ook gebruik van mijn kennis in alternatieve dierengeneeskunde en het geven van advies met betrekking tot:

Telling-Jones TTouch

homeopathie

fytologie

Bach bloesem Therapie

SMCZ

shiatsu voor honden

acupressuur voor honden

en andere methoden

Ik blijf op de hoogte door het regelmatig volgen van nieuwe opleidingen, het deelnemen aan academische seminaries voor humane psychologie en dierenpsychologie en ik woon ook frequent lezingen en workshops hieromtrent bij.
Meer informatie over mijn studies en opleidingen vindt u onder “About me”.

Honoraria:

 

Gedragstherapie:

 

Eerste bezoek met theoretische en praktische les (gemiddeld 4u), werkboek, verdergaand advies op afstand (gedurende 4 weken): 135,00 incl. BTW (+ reiskosten)

Opvolgende bezoeken (als deze nodig zijn), gemiddeld 1,5u: 65,00 incl. BTW ( + reiskosten)

 

Hondenschool aan huis/ puppy class:

2 u/ bezoek: €45,00 incl. BTW (+ reiskosten)

 

Reiskosten: cliënten betalen 0,35 €/ km incl. BTW. 20 km van het totaal van de km zijn gratis en worden in de factuur afgetrokken. Cliënten woonachtig in een straal van 10 km rondom de maatschappelijke zetel van Coach UP Your Pet betalen geen reiskosten

 

Alternatieve geneeskunde:

 

Eerste bezoek aan huis met onderzoek, intakegesprek en adviesverlening zoals ook adviesverlening op afstand (onbeperkt geldig als het om dezelfde aandoening gaat) 45,00/ bezoek incl. BTW (+ reiskosten).

Opvolgende bezoeken: 30,00/bezoek incl. BTW (+ reiskosten).

 

Graag uw aandacht voor een belangrijk punt:

Vanwege eerdere ervaringen met bepaalde klanten ben ik genoodzaakt om u op de volgende informatie te wijzen. Dit om misverstanden en onnodige ergernissen/problemen te voorkomen:

 

 • Alle dienstverleningen van de holistische praktijk Coach UP Your Pet gebeuren aan huis en enkel op afspraak. Op deze manier voorkomt men stress voor het dier door verplaatsingen en kan ik perfect de huislijke situatie met alle ongewenste gedragspatronen observeren. Soms zijn ook enkel kleine huislijke aanpassingen nodig om het gedrag te verbeteren.
 • De kosten worden niet van een huisdierenverzekering vergoed.
 • U ontvangt een duidelijke factuur. De factuur wordt op de dag van mijn bezoek ter plaatse contant Dit kan vanzelfsprekend ook via een onmiddelijke overschrijving met een banking-app. Bij niet-betaling worden juridische stappen ondernomen, extra gerechterlijke kosten zijn steeds ten laste van de klant.
 • Zorg aub ook voor voldoende tijd voor de lessen. Gelieve op de dag van mijn bezoek geen andere afspraken in te plannen om onnodige stress te vermijden. De lessen kunnen soms wat uitlopen (maar u betaalt daarom niet meer als boven vermeld) en ik verwacht dan ook uw volledige aandacht tijdens mijn bezoek.
 • Zorg voor rust en nodig geen bijkomend bezoek uit. U betaalt mij voor mijn advies en afleiding door derden werkt (volgens mijn al opgedaan ervaringen) altijd tegen.
 • Als er kleine kindjes aanwezig zijn: gelieve voor mijn bezoek aan de kinderen uitleggen waarom ik langskom. Rustige kinderen mogen natuurlijk bij de coaching aanwezig zijn en mogen meewerken, maar mijn ervaring leert me dat de ouders vaak afgeleid worden en de lessen daardoor niet goed begrepen worden. De kinderen worden humeurig en de honden komen onder onnodige stress te staan. Neem dus de tijd om de kindjes op voorhand goed in te lichten of zorg eventueel voor opvang tijdens de coaching, vooral als het om zeer jonge kinderen gaat.
 • Het succes van mijn bezoek staat en valt met de medewerking van de hondenbazen. Uw hond moet niet leren om naar mij te luisteren maar naar u, zijn baas. Des te meer u uw hond leert te begrijpen en te begeleiden, des te sneller verbeteren de gedragsproblemen. U krijgt alle nodige informatie en oefeningen om met de opvoeding van hond en kat succesvol vooruit te komen. De theorie in de praktijk omzetten en deze liefdevol maar ook kordaat naleven is uw taak als goede baas.Online workshops:  

Er worden geen fysieke groepsopleidingen/ workshops meer gedaan. Volgende opleidingen komen vanwege belangstelling van cliënten in het najaar 2021 als virtuele workshops terug:

- Homeopathie voor thuis en op reis: hond & kat

- SMCZ voor hond & kat

- Bach bloesem therapie voor hond & kat

Verdere onderwerpen zijn in de planning. De workshops worden op onze online-academie Ensouled Mind aangeboden: www.ensouledmind.eu Informatie zal op tijd op de Facebookpagina Coach UP Your Pet worden geplaatst.

 

U mag me steeds contacteren voor vrijblijvende informatie!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren